INNAI NUNHA

Sorry, we are out of stock
DETAILS

๐ˆ๐ง๐ง๐š๐ข ๐๐ฎ๐ง๐ก๐š๐š ๐๐ฒ ๐๐ž๐ž๐ฅ๐จ๐Ÿ๐š

Ni antaraaaa sebabb kenapa kita perlu beli inai neelofa ni โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
โœ…Tak perlu buff (kalau buff lagi lawaโ€ผ๏ธ)
โœ… Warna Sekata 
โœ… pakai sejam je pun dah letupss
โœ… Bau inai asli
โœ… Reapply untuk inai yang lagi darkโ€ผ๏ธ
โœ…Sah untuk dibawa solat
โœ… Preggy mom selamat digunakan

๐™‡๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™š๐™™ ๐™Ž๐™ก๐™ค๐™ฉ, ๐˜ฝ๐™Š๐™Š๐™† ๐™‰๐™Š๐™’!
๐™‡๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™š๐™™ ๐™Ž๐™ก๐™ค๐™ฉ, ๐˜ฝ๐™Š๐™Š๐™† ๐™‰๐™Š๐™’!
๐™‡๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™š๐™™ ๐™Ž๐™ก๐™ค๐™ฉ, ๐˜ฝ๐™Š๐™Š๐™† ๐™‰๐™Š๐™’!

=============================================

[Innai Powder Kit] Pertama di Malaysia! ๐Ÿ“ฃ

Jangan risau semua sebab bau Innai Nunha ni sangat natural, bau daun innai. Heee takde bau pelik pun.
Innai Nunha ni juga special sebab dibuat daripada 3 campuran inai daun yang dituai daripada 3 kawasan yg berbeza. Fuhh, letups ke tak girls? ๐Ÿฅต
Haa berapa โค๏ธ‍๐Ÿ”ฅ nak bagi untuk Innai NunHa ni? ๐Ÿคญ

=============================================

INAI NUNHA NEELOFA HANYA RM35 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

7 in 1 dalam satu box ๐Ÿ˜ฑ Tak Masuk Akal Harga Inai Nunha ni .

1 x Inai Bottle
1 x Buffer
5 x Innai Sanchet (2gram per each)

PHOTOS
back to top ⤴