MAAJUN ANGGUN BISTARI

Flavour: Classic
Classic
In Stock

Qty to buy:
RM21.00
 
Add to Cart
DETAILS

JAMU MANJAKANI MAAJUN ANGGUN BISTARI MAB :

 

Bagaimanakah Disiplin Makan Yang Betul??

 

Berikut adalah contoh disiplin makan yang BETUL :

 

Katakan mula makan pada malam Ahad-jam 10.00 malam 

* Besoknya Isnin-makan jam 10.00 mlm - gap masa:0 jam-selamat utk family planing

* Besoknya Selasa-makan jam 9.00 mlm - gap masa:-1 jam-selamat

* Besoknya Rabu-makan jam 10.00 mlm - gap masa:+1 jam-selamat

* Besoknya Khamis-makan jam 11.30 mlm - gap masa: +1.30 jam-selamat

* Besoknya Jumaat -makan jam 10.00 mlm - gap masa: -1.30 jam-selamat

Besoknya Sabtu -makan jam 12.00 mlm - gap masa:+2 jam-atas pagar, selamat utk family planning jika bukan waktu subur 

 

==============================

Dibawah ini adalah contoh cara makan yang TIDAK mengikut aturan/disiplin yang betul. 

 

Mengamalkan kaedah ini membolehkan termengandung : 

 

Katakan mula makan pada malam Ahad-jam 10.00 malam 

* Besoknya Isnin-makan jam 12.00 mlm - gap masa: +2 jam-atas pagar,tidak selamat jika waktu subur

* Besoknya Selasa-makan jam 9.00 mlm - gap masa: -3 jam-tidak selamat

* Besoknya Rabu-makan jam 11.30 mlm - gap masa: +2.30 jam-tidak selamat

* Besoknya Khamis-makan jam 8.30 mlm - gap masa: -3 jam-tidak selamat

* Besoknya Jumaat -makan jam 11.30 mlm - gap masa: +3 jam-tidak selamat

* Besoknya Sabtu -makan jam 7.30 mlm - gap masa: -4 jam-tidak selamat 

 

==============================

✅MASALAH DALAMAN/TERATURKAN PERIOD

❣start hari ke 3@4 masa period atau terus amik mab jika tidak period

❣makan secara konsisten 21-6-21

❣wajib rehat 6 hari period atau tidak

❣stop sebarang herba supaya tidak menggangu proses rawatan oleh mab

❣tindak balas tidak sama dengan badan seseorng bergantung pada hormon dan tahap masalah yang dihidapi

 

✅PERANCANG KELUARGA

❣Mkn ikut masa yg tepat, tetap dan konsisten

❣Mkn ikut konsep 21-6-21

❣Wajib rehat 6 hari period atau tidak

❣Elakkan  herba,kolagen,spirulina dan vit yang menyuburkan

❣Masa rehat kalau  tidak period ada perlindungn masa bersama

❣Insya allah

menjadi perancang terbaik

 

✅IKHTIAR HAMIL

❣Makan mab sekurangnye 6 bulan untuk proses rawatan dan teraturkan period

❣digalakkan makan mab bersama b complex,asid folik dan susu kambing

❣elakkan herba supaya tidak menggangu fungsi mab semasa rawatan

❣makan mab secara konsisten 21-6-21

❣wajib rehat 6 hari period atau tidak

❣doa dan tawakal

 

===============================

ATURAN MAKAN MAB 

 

(21 biji utk Sebulan/RM21)

1.) Bagi yang lepas pantang, mula makan pada hari ke 44 lepas bersalin, sekiranya masih ada baki jamu2 selepas bersalin yg belum dihabiskan seeloknye habiskan dulu, kemudian barulah mula makan MAB. Ini krn sepanjang tempoh pengambilan MAB, tidak digalakkan campur/makan bersama jamu2 lain atau apa2 produk herba krn dikhuatiri mengganggu t/balas MAB atau period menjadi lebih tidak menentu.

 

2.)  Bagi yang merancang sendiri atau utk mereka yang kitaran haidnye biasa/normal, boleh mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period, walaubagaimanapun sekiranye terlepas tempoh ini kalau kurang dari seminggu period, bole juge nak terus mula makan, jika tidak anda perlu tunggu kitaran haid yang seterusnye bg memastikan tidak mengandung dan spy kitaran haid lebih teratur.

 

3.)  Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period. MAB juga boleh makan bersama pil atau apa2 vitamin yg lain asalkan tiada kandungan herba.

 

4.) Bagi yang merancang mengguna IUD , kaedahnya mengganti dengan MAB adalah seperti berikut;i) Kes yang yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan.ii) Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4, atau 5 period.Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan samada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja.

 

5.) Bagi yang merancang mengguna injection, kaedah mengganti dengan MAB adalah seperti berikut;i) Kes belum/baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada period hari ke 3,4, atau 5.ii) Bagi yang tidak period dapat mab dan terus mula makan.Selepas expired injection boleh putuskan terus sambung injection atau MAB sahaja.

 

6.) Makan 1 biji sahaja sekali sehari samada pagi/malam waktu jam yg sama setiap hari selama 21 hari, tidak perlu berhenti makan sekiranya datang period awal. Selepas habis 21biji, rehat selama 6 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. katakan last makan hari ahad so next ahad samb. semula btl ke 2 dan btl seterusnya. contoh :

Cara nak sambung botol seterusnya utk mudah faham spt dibawah;stop ahad smbg ahad,stop isnin smbg isnin,stop selasa smbg selasastop rabu smbg rabustop khamis smbg khamisstop jumaat smbg jumaatstop sabtu smbg sabtustop ahad smbg ahad

 

7.)  Kes lupa makan;Samada anda makan waktu pagi ataupun malam, sekiranye terlupa makan hendaklah terus makan sebaik anda ingat 'MAB belum makan lagi'.. jika terlupa juga sehingga waktu yg sepatutnya makan, katalah malam jam 9mlm, makanler terus 2biji. Tidak digalakkan mkn 2biji sekali takut panas, jadi bykkn minum air suam.

 

Peringatan : 

8.) Untuk yang merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam, oleh itu amatlah penting untuk disiplin pengambilan makan pada waktu/jam yg sama setiap kali makan (plus/minus 2jam jika lupa sgt). Bagi kes yang lupa makan perlulah berhati-hati supaya tempoh pengambilan tidak melebihi 24 jam.

 

9.) Jika sedang makan MAB didatangi period tidak perlu berhenti terus sambung makan sehingga habis 21biji dan baru berhenti 7 hari sebelum sambung semula btl ke 2 dan btl seterusnya.Jika anda mematuhi aturan makan maajun MAB insyaallah MAB dapat membantu sebagai kaedah family planning anda.

 

10.) Bagi yang ingin makan MAB sbg IKHTIAR UTK HAMIL, cara makan dan aturannya sama sahaja, cuma bezanye ialah jangkamasa/tempoh pengambilan shj. Maknanye bg kes mahu hamil, anda hanya perlu makan 2 hingga 4 atau 6 botol bagi tujuan merawat dan menyuburkan kembali rahim puan. Bergantung pada t/balas badan masing2, ada yg cepat ada yg lambat

 

PERHATIAN :

SILA MAKAN DENGAN ATURAN MAKAN YANG DI TETAPKAN DAN DISIPLIN

 

kami menyarankan kepada wanita yang ingin mengamalkan MAB sebagai perancang keluarga/family planning faham terlebih dahulu aturan makan yang betul bagi mengelak kehamilan yang tak di rancang,insha allah dan

 

DISIPLIN diri untuk makan pada waktu yang di tetapkan.semua perlu maklum bagaimana MAB bertindak sebagai famili planning ya.(sila rujuk artikel tentang tindak balas MAB sebagai family planning)

 

ATURAN LUPA MAKAN MAB :

 

kepada wanita yang makan pada malam ,jika lupa makan dan esok pagi ingat,terus makan sebiji mab dengan segera sebagai ganti malam tadi.

jika ingat malam,boleh makan 2 biji sebagai ganti sebiji yang lupa dan sebiji yang sepatutnya makan.

dan jika lupa juga sehingga esok atau tak di sedari....pihak kami tak bertangjung jawap dia atas masalah lupa ni,anda di syorkan guna lah 'REMINDER'.

 

PERINGATAN:

aturan makan ganti ketika lupa BUKAN JAMINAN tidak hamil ya.rujuk semula 'bagaimana MAB bertindak balas sebagai family planning'.....HANYA 24 JAM SAHAJA.....kita mampu berserah kepada YANG BERKUASA.

 

==============================

HERBA2 YANG TERDAPAT DLM SEBOTOL MAB :

 

🌿 SERAPAT

🐾membaiki dan menegangkan tisu faraj

🐾membantu menegangkan payudara

🐾menegang dan mncantikkan kulit ( awet muda )

🐾menguatkan otot dan sendi

 

🌿 KACIP FATIMAH

🐾mengatasi masalah senggugut

🐾melancarkan perjalanan haid

🐾mengatasi masalah keputihan

🐾memulihkan sindrom tekanan sebelum haid

🐾memulihkan saluran peranakkan

🐾mengatasi masalah buasir

 

🌿 MANJAKANI

🐾mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita

🐾membaiki sistem peredaran haid

🐾menyembuhkan luka2 dalaman slps bsalin

🐾mengatasi mslh keputihan

🐾membersihkan darah kotor

🐾melicin dan memelihara kulit

🐾bertindak sbg astrigen yg berkesan dlm membaiki tisu faraj

 

🌿 SENDUDUK

🐾mempunyai nilai perubatan yang tinggi

🐾merawat keputihan

🐾mengubati dan memulihkan batuk yg lama

 

🌿 INAI

🐾merawat luka dalaman n luaran terutama slpas bsalin

🐾menghentikan pendarahan

🐾mpercepatkan proses penyembuhan

🐾mengembalikan seri wajah slpas bsalin

 

🍱 HABATUSSAUDA

✨ menguatkan sistem ketebalan tubuh

✨meneutralkan racun dalam tubuh

✨membaiki hormon

✨melancarkan air susu ibu

✨meningkatkan daya ingatan

✨mengatasi masalah stress

✨anti elergi

✨melancarkan saluran pencernaan dan anti bakteria

 

🐝 MADU

✨memberi tenaga

✨menghentikan batuk dgn cepat

✨mengendurkan urat2 yg tegang, tekanan dan kemurungan

✨membaikpulih sistem pernafasan

✨membunuh kuman dan virus dalam darah

✨membaikpulih dalaman wanita

✨meningkatkan daya ingatan

✨mencantik, menghalus, melembap dan menganjalkan kulit

✨menghilangkan gatal pada kulit dan parut luka dgn segera

 

==============================

Khasiat - khasiat MAAJUN ANGGUN BISTARI 

1. Merancang keluarga & merancang kehamilan. 

2. Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan di liang fajar yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan. 

3. Mengecut, mengetatkan dan merapatkan saluran peranakan bagi wanita selepas bersalin/memelihara peranakan. 

4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid. 

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.  

6. Melancarkan aturan haid setiap bulan. 

7. Melancarkan perjalanan darah. 

8. Melawaskan pembuangan air besar 

9.Menghilangkan bau-bau yang tidak diingini pada vagina. 

10. Awet Muda 

11. Mengurangkan kesakitan ketika haid (segugut)

12.memontokkan, Menegangkan dan memejalkan kembali otot payudara 

13.Untuk ikhtiar mendapatkan anak 

14.Melawaskan pembuangan air besar 

15.Mengurangkan rasa kebas-kebas pada kaki dan tangan serta lenguh2 sendi 

16. Memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin 

17. Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri.

18. Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari.

19. Merawat/memecah ketulan angin bagi yang mengalami masalah angin dalam badan.

20. Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamalkan diet. Ini kerana akar-akar kayu bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin didalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan

21. Dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi.

22. Mengempiskan perut dan menegangkan kembali otot-otot perut terutama bagi ibu yang lepas bersalin.

23. Merawat sakit-sakit sendi, sakit pinggang dan lenguh-lenguh badan terutama bagi golongan wanita yang telah berumur.

 

MAB D'BEST...

 

==============================

🕹 TINDAK BALAS DAN PROSES BAIK PULIH OLEH MAB 🕹

 

❗ Bukan semua akan mengalami healing crisis ni ❗

 

✅ Period menjadi lintang pukang

➡ period mungkin akan berlanjutan lebih dari 7 hari

➡ada juga kes yang period datang 4hari, berhenti 2 hari dan datang semula

 

📍 pada masa ini MAB dalam proses merawat darah kotor dalam peranakan yang mungkin disebabkan sejarah kesihatan seperti pernah gugur,bersalin, haid tak datang dalam tempoh lama, haid sikit2, senggugut atau mslh lainyg berkaitan dan darah tu dikeluarkan melalui period

 

✅ Rasa mengantuk

➡selalunya akan di rasai pada yang mengambil MAB pada waktu pagi.

➡pada yang ambil malam, cepat nak tidur.

 

📍 masalah ni terjadi kerana peredaran kurang lancar dan menyebabkan jantung lambat pam dan oksigen tidak dapat disalurkan dengan baik ke otak. Metabolisme badsn juga lemah. Jadi bila consume MAB, mab akan membantu melancarkan peredaran darah semula namun mengambil masa untuk baik pulih.

 

✅ Kerap kencing/buang air besar/ kentut

➡ MAB sedang menyingkirkan angin dan toksin dalam badan dengan kata lain MAB bertindak sebagai agen "detox". 

 

✅ Pening kepala

➡adakalanya boleh membawa sampai demam dan selalunya terjadi jika mmg ada sejarah migrain dan stress yang banyak.

 

📍MAB ni sifatnya panas dan bila diamalkan akan menyebabkan badan rasa hangat dan kering. Jadi cara untuk meneutralkan suhu hangat  disarankan banyakkan minum air masak. Sebaiknya 2.5 liter dan ke ats.

 

✅ Rasa berdenyut pada payudara

➡ ada yang berasa denyutan yang menyakitkan sehingga tak boleh nak pakai baju dalam

 

📍 situasi begini selalunya di alami jika kita hampir didatangi period. Begitulah juga dengan MAB, bermakna, MAB sedang merawat tubuh kita.

 

📍 salah satu fungsi MAB, menegangkan payudara, denyutan bermakna sel payudara sedang alami proses kekenyalan dan memontokkan.

 

❗ INSYA ALLAH, NAMUN ANDA TAK PERLU RISAU KERANA SIMPTOM -SIMPTOM INI HANYA SEMENTARA.

 

📍Tempohnya bergantung pada tahap kesihatan dan tindakbalas tubuh masing-masing.

 

📍OLEH ITU, diharap semua pengamal-pengamal MAB dapat bersabar terhadap tindak balas rawatan MAB ini.

 

Jika anda mengalami kesan tindakbalas MAB seperti di atas, adalah dinasihatkan anda minum air kosong/mineral sebanyak yang mungkin utk mempercepatkan proses healing tu.

 

Namun jika berterusan sila dapatkan rawatan secepat mungkin.

 

===============================

SIAPA YANG BOLEH MAKAN MAB?

 

Semua golongan wanita yang berumur 18 tahun keatas. So yang umur 18 tahun ke atas telah berkahwin atau belum, janda & balu juga telah monopouse memang di syorkan makan MAB.

 

==============================

❗ NOTA TAMBAHAN

 

❗ Kita juga boleh lihat hubungan tindak balas MAB dengan  3 aras utama iaitu : 

 

Darah vs air vs hormon

✅MAB bekerja mengikut 3 aras tersebut

✅Sebab tu kalau orang normal atau ada masalah penyakit 3 aras itu wajib diketahui dan kena balance. 

 

====================

1⃣ Aras AIR :

 

🔺jika consume MAB dan kurang pengambilan air secukup, antara masalah yang mungkin bakal di alami :*

 

😂pembuangan najis x bagus

😂pening kepala

😂badan x selesa

😂kurang berpeluh

😂air kencing akan panas

=====================

2⃣ Aras darah :

 

🔺Apa yang kita makan semua akan darah termasuk MAB .

🔺MAB akan telap dalam darah

🔺Program dalam badan akan bertukar apabila bertindak balas.

🔺Oleh itu AIR adalh agen TERBAIK utk melancarkan prjalanan DARAH.

🔺Result bila aliran darah lancar dan sihat makanya akan memberikan kesan tidak langsung seperti berpeluh( pengeluarsn toksin, kentut(angin) dan insya Allah wajah NAIK SERI kemeraha-merahan.

🔺Itu tandanya aliran darah dah sihat dan lancar dalaman oun dah makin mantop tip top.

 

❗ Syarat Air adalah AIR SUAM❗

 

======================

3⃣ ARAS HORMON

➡wanita dan HORMON tidak boleh dipisahkan ibarat irama dan lagu.

➡ Sbb tu wanita yang hampir MONOPOS hormon semakin LEMAH dan KURANG. 

 

Masalah yang mungkin melibatkan HORMON adalah : 

✅Hormon tak seimbang

✅period tak teratur

✅masalah kulit (jerawat)

✅stress

✅kurang bertenaga, letih,

✅kurang bernafsu

 

3 aras ni juga adalah berdasarkan pengalaman dan feedback daripada customer. 

 

Jika berlaku berterusan sila dapatkan rawatan selanjutnya.

 

=============================

BISMILLAH...

 

HEALING PROCESS

 

===============

💫Perkongsian info (4 process)

 

Apabila kita mengguna pakai produk baru yang natural@semulajadi, contohnya makanan, minuman, atau skincare, terdapat 4 proses yang akan berlaku...

.

🌱 1. release - singkir - pembuangan toksin @ bahan kimia - tempohnya bergantung pada individu

🍄2. relax - rehat - organ @ kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran

💐3. Revive - pulih - baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku - Dalam @luaran

🌺 4. renew - ganti - sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan  sel-sel @ kulit baru

.☀ jika tukar produk, tidak ada perubahan dlm waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL

 

.~~\ paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses di atas..

.~~\ Jika berhnti di bulan ke 2 bermaksud baru habis proses relax. Tak smpt pulih dan renew lagi...

.

🌻 So, dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya Folsom sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru.... jadi bukan salah produk tapi proses tak complete sebenarnya...

.

🙇 kesimpulannyaa.... konsistan dan yakin dan sabarrrrr... insyaAllah masalah anda mampu dirawat.. 😍

.

SABAR ITU PENTING.

.

MESTI MINUM AIR KOSONG/AIR SUAM 3 Liter sehari

 

===============================

Kenapa tak digalakkan ambil pil perancang.

 

Banyak kesan negatif tau kLau mkn tuk masa yang lama..

Antaranya..

 

1. Kitaran haid akan jadi tak teratur. Malah mungkin akan mengalami pendarahan berlebihan atau haid tak datang selama beberapa bulan..

2. Mungkin Akan mengalami sakit kepala yang ketara.

3. Perubahan berat badan. Jangan terkejut kalau ibu2 naik berat badan selepas mengambilnya.

4. Perut akan cepat kembung,berangin dan rasa tidak selesa.

5. Masalah kulit berjerawat. Jangan terkejut kalau tiba2 jerawat ibu2 akan naik dengan banyak.

6. Selera makan yang bertambah,mungkin akan rasa cepat lapar atau lambat lapar. Ini yang menyebabkan berat badan bertambah.

7. Akan mengalami sengugut jika datang bulan.

8. Masalah keguguran rambut .

9. Kereputan tulang. Mudah akan rasa sakit2 badan dan sebagainya..

 

Kalau compare dgn MAB.. 100% dr bhn² tradisional.. Tanpa bahan kimia mahupun steriod..

 

Bukan hanya utk merancang..

 

Bonus tambahan yg kita dpt.Dalaman..mahupun luaran pun terjaga molek tau sis..

 

==============================

KENAPA TAK BOLEH CAMPUR PRODUK YG ADA BHN YG SAMA MCM MAB?

 

dose 1 biji mab dh cukup2 utk pnskn rahim. If tmbh dgn produk..khuatir dose bertmbh.. dan boleh jd mengurangkan fungsi mab utk bertindak sbg perancang. 

 

If nk jg campo boleh TAPI alert dgn ;

 

Keadaan period

 

Tarikh subur

Ambil langkah berjaga2 bila period jd kacau. 

Satu lg 

Konsepnya :

panas + sejuk = neutral

 

==============================

🌸🌿PANTANG LARANG MAB 🌿 🌸

 

*Jenis-jenis Shaklee yang TAK BOLEH ambik sekali dengan MA :

 

💐 Alfalfa Complex 

merupakan sejenis herba yg bersifat 'kacip fatimah moden.'

 

🌸 Herbalax 

ada kandungan Alfalfa juga. 

 

🌷 GLA Complex

merupakan suplemen kesuburan. Pada yang ambik MAB untuk merancang sangat dilarang.🚫

 

Walau bagaimana pun, untuk yang nak ikhtiar hamil seeloknya cuba salah satu.

 

🍀 ESP

kerana protein yang terdiri dari asid amino yang menggalakkan hormon kesuburan.

 

🌼Produk-produk shaklee yg selain dari diatas 👆 BOLEH diambil bersama MAB

contoh :  Multivitamin, Vitamin-vitamin, dll

 

Jarakkan masa makan jer. 

Jika ambil MAB malam, Vitamin ambil esok pagi ok 👌☺

 

🌸 🌿LAIN LAIN YANG TAK BOLEH🌿🌸

 

❌CMD 

kerana ia meneutralkan. 

 

❌produk bercollagen

Sebab sifat collagen sejuk, dikhuatiri akan mengubah suhu yg Mab dah set pada rahim dan bersifat menambahkan kesuburan. 

 

❌produk hormon

Seperti lobata. 

 

❌produk-produk detox

kebarangkalian besar apabila proses detox secara tak langsung MAB akan keluar sekali.

 

❌produk-produk herba atau jamu lain

sebab akan ganggu suhu yg mab dah disetkan pada rahim.

 

❌air kelapa

tawarkan ubat, tapi ada keringanan. Kalau teringin jarakkan masa nk minum.

 

Cth : Mab malam, air kelapa esok siang. 

 

❌air tebu/nenas

tapi yg ni tak kisah sgt sebenarnya. Cuma kalau yg makan MAB, period akan jadi lama atau panjang. Kena elaklah minum dua ni . Sebab rawatan atas rahim sedang berjalan. 

 

tebu & nenas ni tajam akan ganggu proses rawatan.

 

❌Chia seeds

Akan menambahkan lagi kesuburan 

 

Pastikan isi kandungan produk dahulu ye bagi yang merancang sepenuh nya dengan MAB🌹☺

 

==============================

#tipsMAB

 

Nak tau cara buat pilis dengan si kecil emas hitam ni?

 

Alhamdulillah petang ni NANA nak kongsikan ye, lepas ni ibu ibu dalam pantang atau para suami boleh lah cuba buat. 

 

Caranya : 

1. Ambil 1 biji MAB

2. Letakkan dalam mangkuk

3. Curahkan sedikit air suan kemudian ambil sudu tekankan MAB tu sampai hancur. 

4. Dah sebati MAB+Air kemudian sapukan di dahi ibu ibu yang tengah berpantang tu ye. 

5. Lakukan 2 kali sehari. 

 

Alhamdulillah mudah je kan? Meh kita tengok pulak apa khasiat PILIS ni pada ibu dalam pantang ni.

 

==============

KHASIAT PILIS

==============

PILIS tu dapat membantu ibu yang sedang berpantang hilangkan rasa pening2 kepala, gelap mata, melegakan otot  & melancarkan peredaran darah selain dari masuk angin.

 

SELAMAT MENCUBA.

 

PHOTOS
back to top ⤴