Minyak Argan Emas iFlawless

In Stock

Qty to buy:
RM65.00
 
Add to Cart
DETAILS

Pernah dengar tak Minyak Argan Emas?

Kalau tak pernah dengar meh nak cerita sikit apa itu Minyak argan emas dan kelebihannya..

Minyak Argan Emas i Flawless adalah Minyak Argan Emas No.1 di Malaysia. 

Minyak Argan adalah 100% organik tanpa sebarang bahan terlarang. Di import khas dari Negara Morocco dan mempunyai "Certificate Of Organic Operation" dan diiktiraf oleh ECO Cert.

5 KELEBIHAN PRODUK MYK ARGAN EMAS : 

  • MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
  • .DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
  • EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
  • .AROMA TERAPI – Hmmmmm.. Bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane 

 

Paling menarik!!!!

 

Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap. 

Ia akan Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.


RAHSIA MAKEUP ARTIS TERKENAL TERBONGKAR !

KENAPA I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS MENJADI PILIHAN MAKEUP ARTIS ?

  • Kerana hasil make up you olls akan jadi sangat cantik dan berbeza daripada sebelumnya. 
  • Makeup akan lebih tampak Segar , Tahan lama & Wajah akan kelihatan "MAHAL" 
  • Jika digunakan untuk Makeup Pengantin, Makeup akan tahan lebih lama walaupun di Outdoor
  • Makeup tidak akan Crack mahupun Bercapuk

KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?

  • i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco
  • Di import dari satu-satunya negara yang menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO
  • Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.
  • Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.
  • Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.
  • i Flawless dijamin tiada sebarang kesan sampingan seperti menipiskan kulit atau mengelupas
  • Minyak Argan mengandungi nutrisi semulajadi Vitamin E, Vitamin A, Omega 6 dan 9 Asid Lemak Tak tepu untuk memerangi radikal bebas, kelembapan kulit wajah dan sebagai Antipenuaan

KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT :

  • Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
  • Kulit jenis berminyak kembali normal
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Mengecilkan liang pori-pori
  • Kulit lembut halus gebu macam baby
  • Awet muda
  • Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
  • Bibir munggil & tiada lagi pecah2
  • Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut


KELEBIHAN SAPUAN I FLAWLESS SEBELUM MEKAP :

  • Pelembap solekan terbaik, 5x ganda lebih bagus dari minyak argan biasa!
  • 200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
  • Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
  • Makeup tahan lama sehingga 18 jam
  • Makeup tampak glowing semulajadi
  • Makeup tampak ekslusif effect gold 24K
  • Mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
  • Makeup nampak moist-moist (lembab + segar)
  • Bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
  • Boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah

 

1. SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM

Korang hanya perlu titiskan dalam 2 titis aje Setiap Pagi & Malam selepas korang cuci muka... Malam tu make sure sebelom tido hokey !

 

FUNGSI i fLAWLESS JIKA DIGUNAKAN SEBAGAI SKINCARE / SERUM PAGI & MALAM :  

  • Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. 
  • Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah. 
  • Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering
  • Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada korang yang mempunyai masalah jerawat dikulit
  • Awet muda dari usia sebenar. 
  • iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. 
  • iFlawless akan bertindak untuk melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu
  • Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!​

 

2. MAKEUP BASED YANG TERBAIK

  • iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap!
  • Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik. 
  • Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend

7 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN i FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS UNTUK WAJAH :

 

 Sangat Berkhasiat : 

  • Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid. 
  • Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.

 Melembabkan Kulit Sampai Terlajak Lembab 

  • Kalau korang adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik. 
  • Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.

 Tidak Berminyak

  • Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. 
  • If kulit korang jenis berminyak, ia akan membantu untuk mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak 
  • Bagi kulit korang jenis kering plak, Secara Automatic ia akan melembabkan kulit korang supaya nampak lebih Flawless & Fresh 

  Liang Pori Wajah Tidak Akan Tersumbat Lagi 

  • Semua tahu kan, if liang pori kita tersumbat, memang esok confirm akan naik Jerawat....
  • Minyak Argan dari i-Flawless akan seimbangkan kembali penghasilan minyak di wajah 
  • Akan membantu menghiangkan Jerawat serta Parut Jerawat

 Anti-Penuaan

  • Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi. 
  • Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.

 Boleh Digunakan Pada Waktu Siang & Malam

  • Sila Tinggalkan krim siang & malam korang yang mengandungi bahan kimia yang Berbahaya !
  • Nak kekal cantik, make sure korang gunakan i-Flawless ini setiap pagi & malam selepas cuci muka tau...

 Rahsia Sebenar Makeup Artis 

  • Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak.
  • Kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.
  • Dengan hanya sebotol iFlawless, korang memang dah Ready untuk tampil flawless

 

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS :

  • Makeup tahan lama sehingga 18jam 
  • Muka kering kembali lembap 
  • Muka berminyak kembali normal
  • Tiada lagi foundation retak seribu 
  • Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
  • Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" 
  • Jimat foundation yang harga beratus-ratus. 
  • Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea 
  • Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam bayi.

 

 

💁SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

  • Wanita yg suke makeup ala-ala natural
  •  Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
  •  Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
  •  Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
  •  Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
  •  Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
  •  Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah

Eh..Kejap ade lagi….
.
❗JUGA DISARANKAN 200% KEPADA MAK ANDAM YANG DAH BOSAN CUBE TEKNIK BERMACAM-MACAM NAK BUAT MAKEUP

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS : 

 

 

 

 

PHOTOS
back to top ⤴