MEERACLE GEMSTONE CLEANSER

In Stock
 
Add to Cart
DETAILS

MEERACLE GEMSTONE SERUM & CLEANSER : MERAWAT WAJAH BERMASALAH DENGAN PANTAS !

 

Image result for meeracle gemstone

GEMSTONE SERUM BY MEERACLE

model meeracle gemstone serum

 

Meeracle Gemstone merupakan Produk Pertama di Malaysia yang menggunakan "Gemstone" iaitu Batu Permata sebagai bahan Utama...

Meeracle Gemstone Serum bukan hanya untuk uollss yang mempunyai masalah kulit malah uollss yang tak dak masalah pun bule pakai...

Meeracle Gemstone akan menjadikan kulit uollss Lebih Glowing & Flawless ...

Memang skin uollss akan Lebih Cantik Berseri & Sihat...

Apa yang uniknya dengan Serum Gemsone nih adalah ianya merupakan satu-satunya Serum di Malaysia yang dihasilkan dari batu Permata seperti Diamond , Ruby & Pearl sebagai bahan utama...

Amacam ?? Best kan ??

Ada lagi sis.... Meeracle Serum nih berbentuk Losyen yang sangat pantas untuk meresap ke dalam kulit tanpa rasa berminyak bila uollss pakai...

Bahan kandungan lain yang digunakan seperti Alpha Arbutin & Rastem yang akan bertindak sebagai ejen pemutih & ejen anti penuaan...

Serum nih datang dalam tube yang mengandungi 30ml...

Jangan risau sebab Serum nih sangat jimat sebab uollss bule pakai lama dalam 2 bulan tau...

Jimat kan ??

meeracle gemstone serum

FUNGSI UTAMA MEERACLE SERUM GEMSTONE : 

  • Membantu masalah kulit kusam 
  • Membantu masalah kulit yang kendur
  • Membantu memulihkan kulit lesu tidak bermaya
  • Membantu merawat masalah kulit berjerawat serta parut
  • Membantu masalah kulit berjeragat samada lama mahupun baru
  • Membantu masalah kulit menggerutu
  • Membantu masalah liang pori terbuka
  • Membantu masalah tona kulit yang tidak sekata

Gemstone Serum akan membantu merawat serta memulihkan masalah kulit wajah uollss yang bermasalah sampai uollss dah tak perlu nak make up bagai nak rak lagi untuk nampak cantik jelita !

Gemstone Serum by Meeracle akan bertindak secara pantas ke atas kulit dengan memperbaiki texture kulit & reserve tanda-tanda awal penuaan seperti menghilangkan kedutana & garis halus di wajah...

 

KELEBIHAN UTAMA MEERACLE GEMSTONE SERUM : 

  • Menjadikan kulit lebih lembab sepanjang hari
  • Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
  • Menghilankgan hyper pigmentasi , tompok hitam , jerawat serta jeragat
  • Mengawal penghasilan melanin untuk kulit lebih cerah & gebu sekata
  • Merawat serta menyelamatkan kulit dari rosak akibat bahaya sinaran UV

6 PERKARA YANG PERLU TAHU MENGENAI MEERACLE GEMSTONE SERUM :

  1.  Meeracle Gemstone Serum adalah 1st Serum di malaysia yg dapat selesaikan semua masalah kulit muka tanpa skincare yg memedihkan & tanpa pengelupasan
  2. Serum ini dihasilkan dengan Gemstone iaitu antara bahan termahal di dunia.
  3. Serum ini ada kandungan alpha arbutin & restem
  4. Serum yang bertekstur lotion & cepat meresap
  5. Gemstone Serum produk buatan malaysia yang setanding dengan produk international lain.
  6. Serum ini diiktiraf KKM, 100% produk semulajadi & Halal

FUNGSI GEMSTONE :

  • Diamond : Berfungsi mencerahkan kulit muka, menghilangkan kedut, garis halus di wajah & menghasilkan collagen baru dlm lapisan kulit
  • Ruby : Kaya dgn Vitamin A yang menyihatkan kulit, mencerahkan wajah serta melancarkan peredaran darah
  • Pearl : Kulit menjadi licin & halus, 10x ganda lebih pantas meresap dalam kulit & membasmi masalah jeragat

FUNGSI RASTEM & ALPHA ARBUTIN :

  • Restem : Menaikkan seri wajah, memperbaiki kulit rosak & anti penuaan.
  • Alpha Arbutin : Agen pencerahan kulit wajah yg berkesan, dirumus dpd tumbuhan semulajadi.

Meeracle Gemstone Serum berfungsi sebagai Serum luar biasa!

 

Gemstone Serum ini buatan malaysia ye tapi kesan setanding dengan produk luar negara. Ada pengiktirafan kkm, halal & selamat dipakai

 

Meeracle Gemstone Serum (30ml) 

KKM : NOT151001568K 

 

KENAPA HARUS MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM ?

  • Produk mesra wudhuk
  • Kesan seawal 1 hari paling cepat, paling lambat 7 hari
  • Kulit kekal lembap, bermaya & tak berminyak
  • Proses resapan yang pantas
  • Ada alpha arbutin utk memutih & mencerahkan
  • Ada rastem utk kulit awet muda
  • Wajah nampak lebih muda remaja
  • Membentuk muka kepada v shape

12 FUNGSI HEBAT MEERACLE GEMSTONE SERUM :

  • Mematikan jerawat
  • Menghilangkan bekas jerawat
  • Membuang whitehead & blackhead
  • Merawat gatal2, eczema & keradangan kulit
  • Mengecilkan liang pori
  • Balancekan kulit berminyak
  • Melindungi kulit sensitif
  • Menaikkan seri supaya kulit lebih glowing
  • Mengurangkan melasma (kesan dari pregnant, alahan kosmetik & ubat anti inflamasi)
  • Mensekata & mencerahkan tona kulit
  • Kedutan pada kulit wajah berkurang
  • Kulit wajah lebih lembut & moist

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM :

  • Jeragat dimuka pudar dan hilang
  • Muka lebih licin glowing
  • Kulit wajah sentiasa lembab & tak berminyak
  • Muka berser-seri, segar bermaya
  • Tak perlu lagi makeup tebal sebab muka dah bebas cela
  • Pigmentasi yang tebal makin menipis & hilang
  • Biji kolestrol terhapus

meeracle gemstone skincare

Jom dapatkan set combo Meeracle yg awesome ni.

Ada Serum & Cleanser.

Mudah sangat! uollss dah Tak perlu nak susahkan diri uollss dengan penuhkan beg dengan day cream, night cream, treatment cream lah & segala jenis krim lagi.

Sekarang semua all in 1 bottle je!

Kalau uollss nak tau, antara byk2 item dalam  skincare ni, Serum lah yang paling mujarab sekali.

Sebab dia 100% lebih pantas serap & bahan kandungannya jauh lebih baik berbanding krim2 tersebut...

meeracle gemstone cleanser

Apa itu Meeracle Gemstone Cleanser?

Meeracle Gemstone Cleanser + Malachite Stone

Image result for meeracle cleanser

 

Produk terbaru dari Meeracle, pencuci muka pertama yang dihasilkan menggunakan formula penguraian & Gemstone.

Diperbuat dari bahan campuran batu permata.

Cleanser nih sangat berkesan untuk mengembalikan seri wajah seawal cucian pertama!

Kesan ketara dapat dirasai dalam 1-3 hari aje, kenapa cepat??

Sebab bahan-bahan didalamnya digabung & diperkuatkan lagi dengan ekstrak & Malachite Stone...

 

KELEBIHAN MALACHITE STONE :

  • Control lebihan minyak dikulit muka
  • Anti aging, menjadikan muka awet muda
  • Menyembuhkan muka dari radiasi & chemical
  • Anti keradangan
  • Kulit wajah lebih glowing & shining

 

Meeracle Gemstone Cleanser diformulasi dari bahan semulajadi sahaja, tak ada bahan kimia yg digunakan & 100% bebas risiko penggelupasan.

Gemstone Cleanser ni pengasas setahun setengah ye duduk dlm bilik lab di makmal rnd Meeracle™, sebab nak pastikan formula betul2 selamat dan berkesan utk para pengguna.

Uji itu uji ni, tak puas hati tukar formula itu tukar ini, sampai 1 tahun lebih barulah dapat dikeluarkan. So uolls jangan risau. Rangkaian produk Meeracle ni bukan produk rebranding @ ciplak.

Ia 100% original & berkualiti
 

BAHAN HEBAT MEERACLE CLEANSER :

  1. Malachite Stone
  2. Aloe Vera
  3. Green Tea

Yang pasti belum ada lagi produk lain di pasaran yang menggunakan khasiat batu Malachite..

Meeracle Gemstone adalah yg pertama & pencetusnya.

meeracle gemstone combo

Meeracle Gemstone ni tak ada complete set ke? 

Image result for meeracle

 

Day cream & night cream macam skincare lain dekat pasaran?

Set lengkap Meeracle Gemstone adalah set skincare lain dari yg lain dan bebas dari konsep krim-krim pemutih. 

Ia hanya ada 2 produk sahaja yg sangat simple, berkesan dengan harga mampu milik. 

uollss boleh memilikinya secara berasingan @ 1 set.

 

Meeracle Gemstone Cleanser berfungsi membersihkan liang pori, mengekalkan kesegaran sepanjang hari serta merawat cela & parut

Meeracle Gemstone Serum melindungi kulit dari kerosakan & berfungsi sebagai make-up based yg sangat halus, tak melekit & ringan pada kulit.

 

Dalam 24 jam, Meeracle Gemstone Serum akan makin serasi dengan kulit. 

Kesannya kulit wajah bersinar-sinar. Kulit nampak lebih cantik natural tanpa uollss perlu lagi pakai make up tebal berinci2 kerana formulasi Serum Meeracle ni sangat ringan pada kulit, water based & tak melekit. Still selesa walaupun dipakai lebih dari 8 jam. 

Memang best hokehh. Kak mah tak tipu..

meeracle combo

CARA MENGGUNAKAN MEERACLE GEMSTONE SET : 

  1. Basahkan muka dengan air dan letakkan Meeracle Cleanser ditapak tangan
  2. Cuci kulit wajah anda dgn Meeracle Cleanser yg wangi & lembut
  3. Bilas muka dengan air bersih & keringkan
  4. Picit Meeracle Gemstone Serum 2x
  5. Sapukan keseluruh muka & urut lembut sehingga meresap

Siap..!!

feedback meeracle gemstone serummeeracle berkesan

PHOTOS
back to top ⤴